Tafels

Bezoek onze nieuwe houten-tafel website:

Op tafelontwerp.nl staat onze uitgebreide tafel collectie. Houten eet- en vergadertafels in verschillende vormen en maten. Leverbaar met een ruime keuze aan houten en stalen onderstellen. Heeft u zelf een idee voor een tafelontwerp? Dan kunt u uw ontwerp eenvoudig aan ons doorgeven. Tafelontwerp.nl is zeker ene bezoek waard.

 

Houten Eettafels

Xaptovi helpt u graag aan een prachtige houten eettafel. Onze kracht zit hem in het leveren van maatwerk en dat begint al bij de inkoop. Wij gaan zelf op zoek naar de mooiste boomstammen die onder de beste condities minimaal 5 jaar zijn gedroogd.
Daarnaast hebben we een voorraad 'oud hout'. Dit zijn balken afkomstig uit oude boerderijen, graanschuren, Alpenwoningen, spoorbielzen of treinwagong. Hout wat vaak al tientallen jaren dienst heeft gedaan en nu wordt gebruikt voor eettafels en wandplanken.
Iederee plank is uniek en heeft zijn tekeningen die hem zowel natuurlijk als wel een prachtig karakter geven. Vandaag de dag worden de tafels in zowel moderne als industriële omgeving geplaatst. Je kunt zelf kiezen welk onderstel en welke afwerking je wilt.

Je eigen ontwerp is mogelijk

Heb je speciale wensen op het gebied van een onderstel of blad? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.
Samen komen we tot een prachtig resultaat.
Bezoek onze nieuwe site: Tafelontwerp.nl

Bezoek aan onze showroom?
Op afspraak geopend, neem contact met ons op via (Whatsapp)  +31 647873935