Steigerhout loftdeur

Steigerhouten schuifdeuren op maat gemaakt

Steigerhout loftdeur

Een steigerhout loftdeur is een unieke oplossing voor uw woning. Een loftdeur van steigerhout kan op vele manieren afgewerkt worden en is daarom altijd naar uw smaak te maken.

Nieuw of gebruikt steigerhout

Kiest u voor nieuw of gebruikt steigerhout? Gebruikt steigerhout heeft iets meer weerplekken en kan krassen of deuken bevatten. Dit geeft juist een hele robuuste en authentieke uitstraling. Een deur van nieuw steigerhout oogt strakker en is geschikt om af te werken met een wassing of beits.

Afwerking van de loftdeur

U kunt de deur in verschillende modellen laten maken, bijvoorbeeld een frame in een Z vorm of juist recht. De deur zal een geheel andere uitstraling krijgen afhankelijk van uw keuze. Denk ook aan schuifdeursystemen en handvaten voor uw deur. Deze zijn in verschillende modellen verkrijgbaar en bepalen de uitstraling van uw deur.

Levertijd van de steigerhout loftdeur

Na bestelling ontvangt u een orderbevestiging met daarin alle details van uw bestelling. De levertijd van de steigerhout loftdeur bedraagt 2 tot 3 weken. Wij brengen geen kosten in rekening voor het bezorgen van de deur.

Montage van de deur

Monteren van een loftdeur is een stuk eenvoudiger dan de montage van een traditionele deur. U monteert boven de deuropening een rails voor schuifdeuren en aan de deur een set hangrollen. Vervolgens hangt u de deur in de rails. Afstellen van de deur is niet nodig. Uiteraard leveren wij een montage handleiding en kunnen wij u adviseren bij het bestellen en monteren van de steigerhout loftdeur. Heeft u liever een deur van een andere houtsoort? Kies dan voor onze vurenhout loftdeur of onze loftdeur van eikenhout.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina