Eiken loftdeur

Eiken schuifdeuren op maat gemaakt

loftdeur van Eikenhout

Een eiken loftdeur is een unieke toevoeging voor uw woning. Een loftdeur van eikenhout heeft een luxe en natuurlijke uitstraling kan op vele manieren afgewerkt worden.

Eerlijke materialen

Het eikenhout dat gebruikt wordt om de deur te maken is goed afgewerkt zodat er geen scherpe randen aan zitten, en de patronen van de houtnerven goed zichtbaar zijn.

Afwerking van de eiken loftdeur

U kunt de deur in verschillende modellen laten maken, bijvoorbeeld recht voor een moderne afwerking of met een diagonaal voor een meer landelijke uitstraling. Wij kunnen de deur voor u behandelen olie of onbehandeld afleveren.

Levertijd van de eikenhouten loftdeuren

Na bestelling ontvangt u een orderbevestiging met daarin alle details van uw bestelling. De levertijd van eikenhouten loftdeuren bedraagt 2 tot 3 weken. Bezorging is altijd gratis.

Montage van de eikenhouten deur

Monteren van een loftdeur is een stuk eenvoudiger dan de montage van een traditionele deur. U monteert boven de deuropening een rails voor schuifdeuren en aan de deur een set hangrollen. Vervolgens hangt u de deur in de rails. Afstellen van de deur is niet nodig. Uiteraard leveren wij een montage handleiding en kunnen wij u adviseren bij het bestellen en monteren van de eiken loftdeur.

Alternatieven?

Bekijk ook de mogelijkheden voor het maken van een loftdeur van steigerhout of een loftdeur van vurenhout.

Geen producten gevonden voor deze selectie.