Sluitvertrager - softclose voor schuifdeursysteem

Sluitvertrager - softclose voor schuifdeursysteem

Deurkruk set | Rond

Deurkruk set | Rond

Deurkruk set met WC sluiting, vrij bezet toilet weergave | Rond

€ 39,95 € 33,02
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8718801583838

Deurkrukset rond met toiletsluiting

De klink wordt per paar geleverd, direct voor beide zijden van de deur. Een eye catcher met de perfect bijpassende draaisluiting! 

Deze stijlvolle deurkrukken en wc- badkamersluiting zijn gemaakt van mat roestvast staal. Dat geeft een lange levensduur en een eigentijdse uitstraling aan uw woning of zakelijke ruimte. De rozetten zijn rond, evenals de greep en voelen daardoor in de hand prettig aan. De diameter van de draaisluiting komt exact overeen met de diameter van het deurkrukrozet. De greep is 13,5 cm breed en 1,9 cm in doorsnede. Door de 90° hoek krijgt deze deurklink een strakke, eigentijdse lijn. De toiletsluiting heeft een uitgefreesd gleufje, waardoor deze extra prettig bedienbaar wordt. Door de voordeelverpakking van deze klinken samen met de ‘vrij – bezet sluiting’, is deze set een slimme koop! Kortom duurzame kwaliteit in een fraai jasje!


Wat tref je aan in jouw bestelling:

· 2 RVS deurklinken mat geborsteld.
· 2 ronde afdek rozetten met een buitenmaat van 52 mm.
· 1 rozet rond met uitsparing om ‘vrij – bezet’ weer te geven.
· 1 rozet rond met bedieningsgreep om het slot ‘open – dicht’ te draaien.
· 2 ronde montage rozetten voorzien van schroefgaten.
· Bevestigingsmateriaal voor montage van de klinken en draaisluiting.
· Inbussleutel

Montage:

Montage van een deurkruk en deursluiting is voor een gemiddelde klusser uitstekend te doen. Mede door de duidelijke instructiefilmpjes die er online staan. Gebruik zoekopdracht: montage handleiding deurkruk en toilet- of wc sluiting. Hier alvast deze tip voor de bedieningsgreep: Verticaal = open (groen) Horizontaal = gesloten (rood)

Onderhoud:

Geborsteld RVS is uitstekend te reinigen met een lichtvochtige zachte doek in combinatie met een schoonmaakmiddel of (huismerk) RVS cleaner. Dit laatste geeft direct een beschermende laag mee. Gewenst is om met de borstelrichting mee te wrijven. Bij twijfel over het onderhoud van uw deurbeslag kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Garantie:

XAPTOVI is trots op zijn producten en geeft daarom 5 jaar garantie op dit product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deurkruk set met WC sluiting, vrij bezet toilet weergave | Rond